Det startede med sure tæer...

Importerer kul fra Thailand

Vi importerer kul fra Thailand, som blandt andet kan tage den sure lugt af fodsved.


Aktivt kul virker ikke kun mod sure tæer..

Aktivt kul virker ikke kun mod sure tæer. House of Coal forsikrer, at det også virker mod mange andre ubehagelige lugte.

En af mine kunder købte en kulpude til bilen, fordi hans barn havde kastet op i bilen. Og en kunde fordi hun havde væltet en liter mælk i sin bil. Dagen efter var lugten af både opkast og sur mælk væk. Men kullet kan også bruges til at tage lugten af »sommerhus« eller indelukket campingvogn. Den lille kulpude er også med stor succes blevet brugt til at tage den "søde" lugt ved bleskift af babyer.

Flere bruger også puden til at tage den indelukkede luft i stuen og i soveværelset.
Det giver en bedre søvn og et bedre miljø i boligen. Når jeg slår dørene op til vores stue om morgenen, lugter her friskt og rart og ikke indelukket som før. Jeg har også lidt kul stående ved siden af komfuret til at tage lugten af mados. Det virker.

Kullet tager lugten ved at opsuge kondens i luften.
Derfor kan man også mærke på eksempelvis en kulpude, at den bliver tungere og tungere med tiden. Hver 2. måned er det en god idé at lægge den til tørre ude i solen, på en varm radiator eller på et gulv med varme i. Så bliver den let igen, fordi vandet fordamper.

House of Coals kul-produkter bliver lavet af brændt bambus.
Det brænder til kul i en ovn i 30 dage ved over 1000 grader. Det er det, der gør, at det får absorberingsevnen. Mens det fordamper til kul afgiver det kondens - også kaldet træeddike. Det bruges til kropsplejeprodukter.


Fakta

Aktivt kul har været brugt i Østen siden 1300-tallet.
House og Coals kul fremstilles af bambustræer i det nordøstlige Thailand.
Produktionen foregår i en håndbygget ovn, hvor temperaturerne når op på 1000 grader. Den høje temperatur resulterer i et utal af åbne porer, som giver kullet en helt unik absorberingsevne, blandt andet til at fjerne lugt og fugt.
Porerne i kullet kan sammenlignes med en klud, der suger væske op. Men hvor kluden suger, og det opsugede vrides og frigives, binder kullet partikler inde i porestrukturen.
Kul er et 100 procent naturligt og organisk produkt.
Aktivt kul bruges allerede i dag i støvmasker, aircondition, filtre i vandværker forbindinger til brandsår etc.

Indkøbskurv
0 varer i kurven
DKK 0,00
House of Coal   |   Drewsensvej 58   |   8600 Silkeborg   |   +45 26 34 31 18   |   CVR: 30576098   |   info@houseofcoal.dk