Fakta om kul

Fakta om kul

Kul har været kendt i rigtig mange år, og bruges på rigtig mange måder.

Aktivt kul har været kendt i mange år og bruges allerede i dag i filtre til emhætter, nye biler, i traktorer, gasmasker, forbindinger, stomipatienter, aircondition, rensning af vand m.v.

Kullene er virksomme i to år og for optimalt effekt anbefales det at lade kullene blive varmet igennem hver 2. måned, det kan gøres ved enten at lægge den til tørre ude i solen, på en varm radiator eller på et gulv med varme i.

Et kulfilter filtrerer luften og renser den for mange forskellige gasser. Kulfiltret bruges også for at undgå lugtoverførsel f.eks. i traktorer når der køres gylle ud.

Aktivt kul anvendes til adsorption.
Adsorption er et naturfænomen, og betyder en partikels evne til at fastholde sig på overfladen af et materiale.
Brugen af aktivt kul går meget langt tilbage i tiden, faktisk er den beskrevet så langt tilbage som til de gamle ægyptere, der benyttede kullet til at fjerne lugt og smag fra deres drikkevand.
 

Køb det flotte granuleret kul her: Alt kul er sorteret og renset specielt til dekoration

Et "Back To Nature" produkt. Kullet kan bruges som et mineraltilskud til dine planter, når de mister deres absorberingseffekt efter ca. to år.


Indkøbskurv
0 varer i kurven
DKK 0,00
House of Coal   |   Drewsensvej 58   |   8600 Silkeborg   |   +45 26 34 31 18   |   CVR: 30576098   |   info@houseofcoal.dk