Kundereferencer

Kunders oplevelser med kulprodukter fra House of Coal

Har du oplevet noget, du gerne vil fortælle om, eller har du spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at sende os en mail.

Mail: info@houseofcoal.dk

Med venlig hilsen

House of Coal

Lugt i sandaler

De her kulpuder har reddet mine Ecco sandaler og det må du gerne skrive på din hjemmeside.

Venlig hilsne Gunhild fra Struer

Kulpuder til fodtøj

Hej Anita,
Min søn var hjemme på weekend efter 14 dages intensiv skoleophold, hvor man i hvert tilfælde IKKE tager skoene af uden, når man er i bad og skal sove. Jeg troede ikke min egen næse, da de stadig duftede nye. Så nu må jeg også hellere få mig nogle kulposer til løbeskoene.

De hjerteligste hilsner
Diane, Middelfart

Lugt i sikkerhedssko

Hej

Jeg har købt kulpuder til mine sikkerhedssko og de virker!
Jeg kunne lugte forskel allerede efter 4 timer.

Hilsen
Steen Meldhede

Røglugt fjernet fra sofa med kulpude

Kære House of Coal

Jeg købte en kulpude til at sætte i min sofa, da jeg havde købt en brugt sofa, der desværre lugtede ganske forfærdelig af røg.
Lugten er nu helt væk efter kulpuden er taget i brug!

Mvh. Tina

Kulpuder til kolonihavehus

Kære Anita

Jeg er så glad for dekorationskul som er hældt i en sort blank skål og er pyntet med en kunstig lyserød rose. Den står på spisebordet.
Siden har jeg stegt fisk og andet , der lugter, uden der lugter i flere timer/dage efter i køkkenet. Før kunne det stinke i 2 dage .Vi kan lade døren mellem soveværelse og køkken stå åben 3 timer efter vi har lavet mad. Det er dejligt, da der ellers bliver tæt om natten i soveværelset.

Tak mange tak

Mange hilsner
Ingeborg
Holstebro

Lugt i kælder - Lugt fjernet med kulstave

Vi kan bestemt mærke en forandring i kælderen. Det er så dejligt at jeg nu kan gå ned i kælderen og snuse ind og ikke kunne lugte noget – i stedet for at blive mødt af en lugt kælder og fugt. De kulstave virker bare!!!
2 æsker er brugt til 35 kvm.

Mvh. Nina

Fascinerende friskt!

Min mor havde besøg af en veninde på 70 år som kunne huske hendes mor havde brugt kulpuder i sine sko da hun var lille pige! Sjovt at det så stadig kan virke så hokuspokus på mange når det er sådan en gammel kending indenfor mange områder! Kom også lige til at tænke på kattebakker med kulfilter i bunden.
Min datter på 9 år fik lov til at få de smukke kulstave stående på sit værelse, fordi hun var så begejstret over deres sorte anderledeshed. Jeg havde ikke set det komme at det kunne fjerne selv den mindste antydning af syreudslip fra hendes ukastrerede hamsterdyr i sit fuglebur på hjørnet af skrivebordet! Men det er altså fantastisk! Og mit behov for at lufte vores stue og køkken ud mindst 10 gange om dagen på hjemmearbejdsdage er blevet nedsat til et helt normalt og sundt niveau med de anbefalede to daglige udluftninger takket være puderne i vores sofa og lænestole som egentlig bare lå der for at sidde bedre med børnene ved højtlæsning og tv-kiggeri. Her er slet ikke kvælende computer-, katte-, kaffe-, børnefamilieagtigt længere.
Venlig hilsen
Kirsten Stoltze Møller

Kulpuder til værelse samt kulpuder til balletsko

Kære Anita
Vil bare sige at dine kulpuder har haft en fantastisk virkning på Sols værelse, der er et helt andet behageligt klima - Så vi er bare SÅ tilfredse. Vi er også yderst tilfredse med kulpuderne til de sure balletsko.

Lisbeth

Kulpuder til kollegielejlighed

Kære Anita

I sidste uge bestilte jeg til min søns kollegielejlighed i København nogle kulpuder til bøjler og en enkelte pude til sofaen. Han modtog dem onsdag og skyndte sig at få dem hhv ind i skabet og i sofaen. Dagen efter sendte han mig en glad sms for at fortælle, at den grimme røglugt, der havde plaget ham siden han flyttede ind i maj måned, nu var væk. Det betyder utroligt meget for ham og hans trivsel, så vi er rigtig glade og takker dig for hurtig ekspedition af vores bestilling. Det er jo dejligt, når noget virker, så stor respekt for disse produkter.

mvh
Inge Lise Laursen
Esbjerg

Kulpuder til skab

Har et skab der har lugtet af mug, smed kulpunderne derind og havde helt glemt dem. Puderne skulle nu bruges til bilen, og jeg fandt dem i skabet, hvor lugten var væk.........intet hokus pokus..........det virker.
Hilsen Jess

Kulpuder kan også bruges i ridehjelme

Hej Anita, Er så glad for mine små kulpuder!! Kan også varmt anbefales til ridehjelme - har en af de små smarte poser, som jeg altid ligger i min datters ridehjelm... det virker fantastisk!!! Kh. Jeannette

Kulpude til sommerhus

Hej Anita!
Jeg købte en kulpude for ca 1½ måned siden. jeg købte den til vores sommerhus, da jeg altid synes der lugtede lidt muggent. Vi har også en solvarmer, og den har gjort meget, men der er altid et strejf af sommerhuslugt!!! (mug). Siden jeg har stillet puden (medium til 369,-) i stuen kan jeg ikke lugte mug mere. Min mand var alene i sommerhuset en weekend, og så plejer jeg rigtig at kunne lugte sommerhus ved hans tøj, men det kunne jeg ikke sidste gang. Jeg og min mand tror det er puden der har gjort luften helt anderledes. Kan anbefales.
Mange hilsner Eva Johansen

Kulstave og kulpude

Hej Anita

Jeg er meget imponeret over kulstavenes funktionelle virkning i vores køleskab, hvor de fjerner den uønskede lugt. Her i vinterperioden er vi desuden plaget af kondensvand på indersiden af bilruderne og jeg tænkte at en af mine store kulpuder skulle have en chance der....- og det virker! Stor respekt til dig for dine unikke produkter.

Venlig hilsen

Helle Hansen

Kulpude til nakke og fødder

Kulpuder er en god opfindelse. Jeg bruger dem både til min nakke og fødder for de varmer og hjælper på min gigt. Jeg vil ikke undvære dem.

Med venlig hilsen
Anna Christensen 83 år

Kulpude til sommerhus

Vi er rigtig glade for kulpuden, den giver en helt anden behagelig luft i vores sommerhus. Vores børn siger det samme når de kommer på besøg, så det bliver julegaven til dem i år.

Signe Madsen

Kulpude til bil

Kære Anita
Man skulle jo ikke tro, det kunne lade dig gøre….. Køresyge børn kaster op i bilen – i selve bilen vel at mærke. Det lugter fuldstændig fantastisk grimt og er simpelt hen ikke til at komme af med. MEN så var der jo din kulpude, der blev smidt ind på bagsædet, og jeg må indrømme, at lugten forsvandt efter ganske kort tid. Skønt og meget imponerende. Så den kan vi kun anbefale.

Gode hilsner
Lars
Hjørring

Kulpuder til fodboldstøvler

Hej House of coal

Jeg er rigtig glade for de kulpuder jeg købte til min søns fodboldstøvler.
De renser virkelig for lugten.

Hilsner fra Camilla

Kulpuder til sommerhus

Kære Anita

Tak for købet af kulpuderne til vores sommerhus.
Lugten af fugt og gammel er væk, og det er en hel fornøjelse at åbne døren nu og blot få fornemmelsen af at ”her bliver luftet ud”.

Med venlig hilsen

Jytte
Ulfborg

Kulpuder til boksehandsker

Hej Anita

Blot en tilbagemelding på at kulpuder til fodtøj også hjælper i boksehandsker.
Datteren kom glad hjem fra boksning i går med et "nu lugter mine fingre ikke mere af sure tæer." Dejligt!

mvh
Bente Olesen

Kulpuder til fodboldstøvler

Jeg bruger aktiv kulpuder i mine fodboldstøvler og nu lugter de ikke mere.

Camilla

Kulpuder til sko

Hej Anita

Kulpuderne er helt fantastiske, lugten fra mit fodtøj er væk og min kone er rigtig glad ;-)

Mvh Allan

Kulpude og luftfugtighed

Høj luftfugtighed på børneværelse
Vi har en dreng på 5 år som har lidt astma. Det varierer i perioder hvor hårdt ramt han er af det, og vi har også hans værelse under mistanke for ikke at være helt optimal. Det bliver gjort rent hver uge, så der ikke er for megen støv, og der er også en del andre småting vi gør, for at gøre det så nemt for ham som muligt.

Eneste problem vi ikke rigtig han kunnet løse, er problemet med megen dug på hans vindue, som er der hver morgen. Særlig i vinter månederne, hvor der har været rigtig meget vand på, så vi nogen morgener har måtte skrabe vand af. Vi har sat en udlufter op i toppen af vinduet, men det hjalp blot en lille smule.

Vi faldt så en dag over bambus og kulprodukterne fra House of Coal, og læste om de kulpuder som skulle kunne fjerne fugt og lugtgener.

Det lyder som en lidt spøjst koncept, men når vi læste lidt mere om kuls evner, besluttede vi os for at teste det. Vi modtog en fin lille pakke med en pude i, og puden blev placeret i sengen. Efterfølgende har vi testet med at placere puden rundt omkring i værelset, såsom ved vinduet.

Nu har vi ikke noget videnskabeligt bevis, og det er også svært at måle vandmængder på et vindue, men vores helt klare indtryk er, at puden har fjernet noget af fugtigheden fra børneværelset. Der er mindre kondens på vinduet de dage hvor puden er der, og især hvis kulpuden har været ude i det fri for at tørre.

Kulpuden opsuger fugten, men skal også selv have mulighed for at komme af med fugten.

Så vi kan klart anbefale at man investerer i en kulpude, for hos os ser det ud til at virke. Vi har 3 børn, men kun haft den ene pude, og på det værelse hvor den har stået, har der også været mindre sygdom i vinter. Om det er pudens fortjeneste er uvist, men det er lidt påfaldende.

Drengen hat stadig astma, men henover den periode hvor kulpuden har stået på hans værelse, mener vi at kunne spore en lille fremgang. Så for os har det været en sjov test, især fordi vi selv har kunnet gøre noget for at hjælpe vores søn.


Indkøbskurv
0 varer i kurven
DKK 0,00
House of Coal   |   Drewsensvej 58   |   8600 Silkeborg   |   +45 26 34 31 18   |   CVR: 30576098   |   info@houseofcoal.dk